Δεν ξέρουμε πότε γεννήθηκε. Ενεργό μέλος του αναρχικού κινήματος στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1905-1907. Συνελήφθη, αλλά κάποια στιγμή απέδρασε και διέφυγε στο στο εξωτερικό.

Στο Παρίσι εντάχθηκε στην Αδελφότητα των Ελεύθερων Κομμουνιστών (FA- K.) Το 1913, μετά από μια διάσπαση της οργάνωσης αυτής, εντάχθηκε στους “Karelins” (αναρχικούς που ακολουθούσαν τον Καρέλιν) που είχαν συσπειρωθεί στο ′”Svetoch". Τον Ιούνη του 1917 συνελήφθη στο Παρίσι για ένα κάλεσμα σε για απεργία.

Επέστρεψε στη Ρωσία και έγινε μέλος της Ένωσης Ανεξάρτητων Αναρχικών στην Κρονστάνδη, συμμετέχοντας στην οργάνωση κομμουνιστικών εργαστηρίων. Κατόπιν έγινε μέλος της Ομοσπονδίας Αναρχικών Ομάδων της Πετρούπολης. Τον Οκτώβρη του 1917 συμμετείχε σε ταραχές στην Πετρούπολη, και ακολούθως πήγε στη Μόσχα όπου έγινε μέλος της αναρχικής ομάδας του Νικολάι Ζελεζνιάκοφ (Nikolai Zheleznyakov). Στις 26 με 28 Νοέμβρη 1917 συμμετείχε σε αναρχικό συνέδριο στο Πέτρογκραντ, όπου επελέγη ως μέλος της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας “Burevestnik".

Τον Φλεβάρη του 1918 συμμετείχε σε μια μονάδα υπό τη διοίκηση του F. Gorbova που στάλθηκε για να σταματήσει κάποιες αντεπαναστατικές ομιλίες στην περιφέρεια Ryazan. Τον Απρίλη του 1918, βρισκόταν στη Μόσχα ως μέλος της Ένωσης Ανεξάρτητων Αναρχικών. Στις 12 του ίδιου μήνα συνελήφθη στην επιχείρηση καταστολής των αναρχικών ομάδων της Μόσχας. Κρατήθηκε στη φυλακή Butyr του Κρεμλίνου. Χαρακτηρίστηκε λανθασμένα ως απαλλοτριωτής και ξυλοκοπήθηκε. Σύντομα όμως απελευθερώθηκε.

Τον Αύγουστο του 1918, υπέγραψε κάποια ντοκουμέντα που κατατέθηκαν στην εξεταστική επιτροπή του Εφετείου της Μόσχας σχετικά με την απελευθέρωση της αγωνίστριας M.G. Nikiforova.

Η μετέπειτα τύχη του είναι άγνωστη.

*Πηγή: Овсянников Сергей. Μετάφραση: Ούτε Θεός-Ούτε Αφέντης.