Κοινή ανακοίνωση Ρώσων και Σύρων αναρχικών

Εμείς, Ρώσοι και Σύροι αναρχικοί, βλέπουμε την εγκληματική συνεργασία μεταξύ των δυο καταπιεστικών καθεστώτων, και την υποστήριξη του καθεστώτος της ρωσικής άρχουσας ταξης στο αιματοβαμένο καθεστώς Assad ενάντια στις εξεγερμένες συριακές μάζες, είτε με την αποστολή όπλων και πυρομαχικών στις ένοπλες δυνάμεις του Assad είτε με την παροχή διπλωματικής κάλυψης του συνεχιζόμενου μακελειού του καθεστώτος ενάντια στους εξεγερμένους Σύρους, ως το λογικό αποτέλεσμα της ομοιότητας της καταπιεστικής και εκμεταλλευτικής φύσης και δομής και των δυο καθεστώτων, καθώς και ως μέρος του πολέμου τους ενάντια στους λαούς τους.

Εμείς, ως αναρχικοί και αντιεξουσιαστές, καταγγέλουμε την εγκληματική συνεργασία και τις κατασταλτικές πρακτικές και των δυο καθεστώτων και καλούμε σε μια δυνατή αδελφική αλληλεγγύη ανάμεσα στις καταπιεζόμενες μάζες, τους επαναστάτες και τους αναρχικούς και των δύο χωρών, στον αγώνα τους ενάντια στις κατασταλτικές ελίτ και των δυο χωρών.

Αυτόνομη Δράση (Ρωσία)

Συριακό Αναρχικό Φεμινιστικό Κίνημα

Σύροι Αναρχικοί

* Δημοσιεύεται από το Συριακό Αναρχικό Φεμινιστικό Κίνημα και στο

http://www.facebook.com/SYR.A.F.M

** Ελληνική μετάφραση “Ούτε Θεός-Ούτε Αφέντης”.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.