...
Ιστορία Κοινωνικών Κινημάτων


Η ιερή φωτιά για τη δικαιοσύνη άναψε τον Απρίλιο του 1993, για το μνημόσυνο του αγωνιστή της ελευθερίας και ποιητή Kevin Gilbert. Μέρος της στάχτης του σκορπίστηκε στη φωτιά και η περιοχή έγινε μέρος βαθιάς θρησκευτικής σημασίας. Η φωτιά αντιπροσωπεύει τις προσπάθειες των πρώτων ακτιβιστών στην Πρεσβεία των Αμπορίτζιναλ και τιμά τη μνήμη των ακτιβιστών που σκοτώθηκαν από τότε που ξεκίνησε ο αγώνας. Η φωτιά επίσης είναι σημαντική για να διατηρεί ζωντανό τον αγώνα των αυτοχθόνων για αυτονομία.

Από τις 4 Φεβρουάριου 1998 -όταν ο Καπνός εισήλθε στο Παλιό Κοινοβούλιο όπου συναντιούνται αντιπρόσωποι της Συνταγματικής Σύμβασης- ανάβονται σταθερά ιερές φωτιές υπό την επιρροή της Πρεσβείας.

«Ο καπνός είναι για τη θεραπεία του κακού και την επούλωση, στέλνει το μήνυμα: Ελάτε να ακούσετε την αρχαία φωνή, τη φωνή της Αυτονομίας, την αρχαία ενέργεια αυτής της γης» Η ιερή φωτιά παρέμεινε αναμμένη με την απαγόρευση των φωτιών όταν ο Νόμος των Αμπορίτζιναλ κυριάρχησε του Νόμου του εισβολέα.

Το μήνυμα είναι: Πάρτο χαμπάρι Αυστραλία. Ετοιμάσου για την μεγάλη αλλαγή. Ο Δημιουργός της Φωτιάς για τη Δικαιοσύνη ξύπνησε. Η δύναμη της φωτιάς είναι ζωντανή, αναζωπυρώνει τη φωτιά του πνεύματος, ήρθε η ώρα για να θεραπευτεί το κακό και να διορθωθούν οι αδικίες. Το Μεγάλο Πνεύμα και ολόκληρη η χώρα είναι έτοιμοι να αποδεσμεύσουν ενέργεια αφύπνισης. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Δεν μπορείς να κρύβεις άλλο την αλήθεια - την αλήθεια της εισβολής, τους θανάτους στις φυλακές, τις κλεμμένες γενιές, τις σφαγές και την αρπαγή γης. Έχεις την αρχαία υπευθυνότητα και υποχρέωση να διορθώσεις τις αδικίες που συνέβησαν από την εισβολή. Μην αισθάνεσαι απειλούμενη. Όλος ο κόσμος πρέπει να έρθει και να συμμετάσχει, να μοιραστεί και να βιώσει τις αλλαγές και το τέλος της διακιοδοσίας της κατοχικής εξουσίας. Ενθαρρύνουμε τον κόσμο να προχωρήσει, εκείνους που δεν είναι ευτυχισμένοι με τον τρόπο που η κυβέρνηση διοικεί αυτή τη χώρα. Εκείνους που η καρδιά τους αδημονεί για αλλαγή.

Από την εισβολή και έπειτα το μόνο που έχουμε είναι το Στέμμα και το χαρτί. Αλλά εμείς έχουμε το κλειδί της επιβίωσης σε αυτή τη χώρα. Η Αρχαία Γνώση μας είναι μια ανοιχτή πηγή επιβίωσης. Μπορεί να μας γυρίσει στο σπίτι. Η Γιαγιά Πατρίδα μιλάει τώρα. Το Αρχαίο Πνεύμα ανασαλεύει, τραγουδάει επάνω στη χώρα. αναζωπυρώνει τη φωτιά του πνεύματος, θεραπεύει το κακό. Η Φωτιά θα καίει μέχρις ότου κυριαρχήσει η δικαιοσύνη. Η Φωτιά είναι εκείνο που θα σε δημιουργήσει ή θα σε διαλύσει. Η Φωτιά είναι η θεραπεία που μπορεί να γυρίσει στο σπίτι όλες τις χαμένες ψυχές, που θα σε διορθώσει και θα σε κάνει να μοιραστείς την υποχρέωση να φροντίζεις αυτή τη χώρα. Αν είσαι δίκαιος έμπιστος, θα πρέπει να μας υποστηρίξεις, σταμάτα να τρέχεις γι')ρω γύρω σε κύκλους.

Το μήνυμα της Πρεσβείας προς την Κυβέρνηση είναι: Εξαντλήθηκαν τα όρια υπομονής των μαύρων. Όλα τα μέλη του κοινοβουλίου της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας είναι υπόλογα στην Αρχαία Χώρα και τους Λαούς μας και ειδοποιήθηκαν να παρουσιαστούν στη Σκηνή Πρεσβεία των Αμπορίτζιναλ για να ακούσουν τα Αρχαία Δικαιώματα αυτής της Χώρας υπό το Νόμο των Αμπορίτζιναλ.

Προειδοποιούνται όλα τα μέλη του κοινοβουλίου για τη συνενοχή εν γνώσει τους στη συνέχιση και προαγωγή πράξεων γενοκτονίας με τη συστηματική άρνηση της Αυτονομίας των Αμπορίτζιναλ και της ανάγκης να επανορθώσουν για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Με το Έτος 2000, Παγκόσμια Χρονιά της Αυτονομίας των Αυτοχθόνων, και εάν το ζήτημα της Αυτονομίας των Αμπορίτζιναλ δεν τεθεί με νομικό τρόπο σε αυτή τη χώρα, η Αυστραλία θα ενοχοποιηθεί κι άλλο στη διεθνή αρένα.

Αυτή είναι μια ειρηνική διαμαρτυρία. Είμαστε ειρηνικοί Λαοί. Το μήνυμα απλά είναι όσο πιο σύντομα αποκτήσει η κυβέρνηση το κουράγιο να έλθει και να ακούσει τόσο το καλύτερο. Η Γιαγιά Χώρα είναι πολύ αρχαία για να κυβερνιέται από τους αδαείς. Ο δίκαιος κόσμος αυτής της χώρας είναι όσοι σέβονται το Νόμο και τη Γη μας. Τέλος ζούμε για την ειρήνη και την ελευθερία.

http: //www.graffitihallo.com/tent_embassy/tentembmain.html  kαι http://www.aboriginaltentembassy.com.au