Ο Borisov Grigory Kuzmich (ψευδώνυμα: Χωροφύλακας, Chukh, θείος Vanya). Δεν γνωρίζουμε έτος γέννησης και έτος θανάτου. Καταγόταν από αγροτική οικογένεια Έζησε στο Pokrovsk της περιοχής Alexandrovskoye της επαρχίας Ekaterinoslavl.

Το 1906-1908 ήταν μέλος της αναρχικής κομμουνιστικής ομάδας του Gulyaipol “Ένωση Φτωχών αρτεργατών”. Το 1909-1910 ήταν μέλος της αναρχικής κομμουνιστικής ομάδας Zaporizhzhia Krai (Νότια Ομοσπονδία Αναρχικών). Τον Φεβρουάριο, ο αναρχικός Αντόνι κρυβόταν στο σπίτι του.

Αργότερα μέσα στον ίδιο χρόνο, συμμετείχε σε κάποια επεισόδια με τη δολοφονία δύο ανδρών στην πόλη Belgorod. Διέφυγε της σύλληψης τη νύχτα της 30ής Απριλίου με 1η Μαΐου 1910 κατά τη διάρκεια της αποτυχίας μιας ενέργειας της ομάδας στο Gulyaipol (μια ομάδα αναρχικών κατευθυνόταν από το Aleksandrovsk στο Ekaterinoslav για όπλα και κρύβονταν με τον αναρχικό ′′Turk” στο σπίτι του S. Sold. Ένας σύντροφος σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία. Ο Semenyuta συνελήφθη από τον M. Beer.

Μετά το 1911 ο Borisov Grigory Kuzmich είχε αλληλογραφία με τον Αντόνι, ο οποίος ζούσε στη Νότια Αμερική, ενημερώνοντάς τον για όλα τα γεγονότα στο Gulaipol.

*Πηγή: Овсянников Сергей